Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sidan av

Betraktaren ser
Tänker
Ser spelet
Ställer sig bredvid
Får perspektiv
Förstår det viktiga
Men förblir
Den vid sidan av
Den ensamma




Fri vers av Ee
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-02 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
konstigt att yin & yang är flertusenårigt.

eller hur.
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ee