Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars granne

Hon sms:ar
Felanmäler klagande
Begär uppgifter
Jag inte kan ge
Elakt skvaller
Osanningar
Allt är fel
Ouppfostrat
Oförskämt
Tar för sig av gräset
På andra sidan
Skrikigt
Girigt
hon dör
Inte lycklig




Fri vers av Ee
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-12 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ee