Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnesbild av åtrå.


Om jag blundar

Om jag blundar
Tillbaka
Andas nära
Retfullt leende
Backar
Tyst doftar åtrån starkt
Sakta utforskar munnen
Dig
Du ivrar
Gnyr
Sväljer
Måste gå
Ler igen

Kanske sen

Jag blundar
Igen




Fri vers (Fri form) av Ee
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-08 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ee