Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har bara mig själv

Lämna, lämnade, lämnat, lämnas
Finns ingen kvar
Vid sidan tomhet
har mig själv
Har bara mig själv
Än så länge
jag orkar
Måste




Fri vers av Ee
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-02 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ee