Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom skalet


jag gråter vid en mur av fallna stjärnor där det
inte finns bakåt bara framåt och en lutning mot

jag ber er inte om att förstå

för ensamheten jag dricker har ingen botten
bara en längtan mellan bladen och en längtan
till den strand där sångerna krossades och bröts
dit jag måste gå nu för att kunna bygga

en egen farkost

jag lägger handen kring formen svart
min själ darrar lika nyfödd som hållen
aldrig så mött som då aldrig så frigiven

av kärlek som nu

för jag vet att du såg
och mellan mina fingrar
formas det skröpliga ordet
vacker

en sällsam gåva
mellan hjärta och revben
för en överlevande

som jag







Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-03 10:59



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket vackert. Fint hur du fångar universum och tar ned det mellan fingrarna som stjärnstoff.
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP