Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En paradox är en skenbart orimlig text. Skenbart orimlig på det viset att det finns en mening med att skriva den för att budskapet skall 'gå fram'. Samtidigt orimlig för att det som beskrivs bara är möjligt i teorin så mycket mera ofta än i verkligheten.


Dagens paradox 2012 08 04



Du tänker på det ibland
att fast du fortsätter att leva
är det andra som faller ifrån

och det är en ständigt
pågående process
med dödsfall och födslar.

En dag kommer det att vara din otur
att falla ifrån och med tanke på det
anar du redan nu

att när du väl är död
så kommer det kännas konstigt
att inte längre leva.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-04 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP