Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ärlig och sann

tänk så lätt det är

att få veta vem

som är en sann

och verklig vän

som förstår när

det behövs hjälp

jag behöver aldrig

fråga

 

du finns där

hör när jag säger

att allt är bra

du tror inte på det

utan kommer

bara finns där

om så bara för

en stund

 

jag är tacksam

för att du finns

när alla andra

försvunnit, dom

som varit nyfikna

när jag förstått det

inget berättar

då hör vissa inte av sig

 

sådana vänner 

kan jag vara utan

det är skönt med dig

som är en verklig vän

bara att höra

din röst i telefonen

när jag som nu

mår så dåligt

är jag glad 

att du finns där

för mig 

du vet också

att jag finns

där för dig

när du behöver

 

 

anits 3 augusti 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-03 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gläds med dig... sådana vänner är guld värda!
2012-08-09

  Michaela Dutius
En vän är miljoner.....det uttrycker du så vackert i din dikt
2012-08-08

  Lars Hedlin
Glädje i ord ,,,kram
2012-08-06

  Anya VIP
Fint om nära vänskap.
2012-08-05

  genni VIP
Vilka fina ord och tankar, bra!
2012-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Agnarna skiljs från vetet.
2012-08-04

  M M Mannheim VIP
En sådan vän är nästan allt en människa behöver,
2012-08-04

  marie-helene
Ja vänner är sällsynta och det gäller
att bevara det fina för i en ond
värld så är dem utrotningshotade..
Fin text!
2012-08-04

  Eva Helene VIP
Javisst, en sann vän är guld värd.
2012-08-04

  Ljusletaren
Så glad jag blir av att höra att du har en fin vän :-)
/kram
2012-08-04

  Bibbi VIP
Gläds med Dig över denna ömsesidiga vänskap.
2012-08-04

    ej medlem längre
Man blir så glad åt verkliga vänner....fint
2012-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...det låter som en fin vän. Skönt att ha en sådan.
2012-08-03

  Rise Little One
Vad underbart att ha en sådan vän!
2012-08-03

    Yarissa
fint beskrivet
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP