Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill vara med när saker händer av sig själv, utan planer, cirkusar är något jag gillar så det står inte för oreda eller något sådant, Jokern är inte en pajas. Jokern är högsta kortet, högre än kungen....


Cirkus

Cirkusen är i stan

Idag dansade Jokern förbi mig

galet sprudlande

med armarna runt folkmängden

han stannade upp och frågade;

- Vill du dansa med mig?

-Nej då, jag har det bra jag sitter gärna bredvid på bänken

och tittar lite mer på lindanserskan

hon rör sina ben så vackert

nästan spretande

men med full balans

och cirkusdirektören som ropar ut ett extranummer

Två svanar

in på scenen

jag ska känna på rundningen i halskrönen

de slingrar sig runt varandra

som i extas

och Jokern

han sitter bredvid

Jag trivs.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-03 23:48



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Tycker om...
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran