Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

En flock vita svanar
flyger

Skapar kontrast mot
nattens sky

Oväntat

Sjunger högljutt ut
Ett sorgset vemod

Försvinner ut ur vår vy

Tar med legenden

och med den en vacker själ

En stillsam bris blir kvar

Viskar

Farväl















Fri vers (Fri form) av soalf
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-05 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf