Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herre jävlas

Skall bara sitta ner
Luras inte av min bedrägliga uppsyn
Andedräkten kan fälla ett hav av liv

Jag vill famna allt på denna jord
Gud har sagt god natt till mig
Och vad bryr jag mig om det

Evigheten är inget mot mitt liv
Ja vad vet du om livet
Hur allt skall Levas







Fri vers av backsippa
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-03 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa