Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora frågan

Nu är jag här

sen är jag där!

När jag är där

vad blir det sen?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-04 12:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fin fundering
2012-08-04

  poetryGirl
---då är du här
2012-08-04

  Chawa VIP
Det får du veta då. Fin fundering!
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP