Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller frågeställning. Har någon annan en annan uppfattning?


Ännu en fråga

Maj,

då var det vår.

Juni,

då var det försommar.

Juli,

då var det sommar.

Augusti,

är det fortfarande sommar.

September,

är det höst då?

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-04 12:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ingen aning:-)
2012-08-08

  Magica VIP
Ja det vete katten, tycker årstiderna inte är som de brukade vara förr i tiden. I september kan det såväl vara varmt som början till vinter, inget är sig likt längre... Intressant frågeställning.
2012-08-06

  anits VIP
Då är det brittsommar
2012-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Det återstår att se...
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP