Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade!

Älskade - jag älskar Dig!
Käraste - älskar Du mig?!
Kan vi göra det?
I Frihet?

Låt oss göra det nu!
Jag och sötaste Du!
Och inte nån annan gång
Sen skriver jag en kärlekssång!

Kärleken är evig
Jag älskar en muslim
Hon är klädd i muslin
Kärleken är evig

Jag är samisk indian
Fast jag bor här i Stan
Nu börjar jag bli trött
Käraste - väl mött!

P.S. Jag visar mina Roadmovies på Bio Tellus Midsommarkransen tisdag 14 feb kl 19-21 Gratis entré Förtäring finnes Välkomna




Fri vers av claes fredelius
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-07 10:17



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Den här var fin och rolig, "nu börjar jag bli trött"

fick mig ett gott skratt där..:)
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius