Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enkelriktad kärlek


Min kärlek

Jag vill famna henne

över land och hav

skogar och ängar.

Jag vill att hon ska höra

när jag ropar

över land och hav

skogar och ängar.

Vill att hon ska

känna av min kärlek.

Att hon ska lyssna

till  vinden 

som för fram mina ord

att jag älskar henne!

Hon känner till

mina känslor för henne

min kärlek.

Ibland undrar jag

om mina känslor,

min kärlek för henne

är besvarad?

Älskar jag bara henne

och hon många andra?

Tycker hon kanske bara

att det är skönt att höra

att många älskar henne.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-05 00:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2012-08-08

  Maj-Lis VIP
Så berörande vackert du skriver om din kärlek
Jag tror att hon hör dej...och att du ropar
Säkert har hon känslor för dej
Misströsta inte
2012-08-05

  anits VIP
Berörande
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP