Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liknelser


Fågelstudie



Jag har varit en svala i mitt förra liv

i snabb flykt

i ett utav dem

mina tusen liv.


I ett annat var jag en ståtlig örn

med mitt näste på en hög klippa

små fågelungar dunbollar hade jag då.


Någon gång minns jag

mig vara en kolibri

med 80 vingslag i sekunden

nektar var min föda.


Nu senast var jag en duva

som skänkte dig tröst

och lugn och ro

Du sov under min vinge.






Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-05 08:30



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert... tänk att få vara en fågel i sitt nästa liv!
2012-08-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
svävandes fritt i alla skepnader
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran