Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, vy över Siljan


Så trött idag söndag 5 augusti 2012

 

så trött har jag varit hela dagen

efter en natt där pipandet i mina

luftrör hållit mig vaken nästan

hela natten

 

en söndag där jag bara tagit det

lugnt och vilat, det är så olikt mig

att bara sitta utan att ha något

i händerna

 

det som hände häromdagen, hoppas

jag slippa vara med om igen, så skört

som livet är, kan jag aldrig veta, det

kan hända igen, men jag hoppas att

det dröjer

 

jag börjar själv förstå, att tröttheten

jag drabbats av på mina promenader

när orken och luften tagit slut

 

nu tror jag inte längre på läkaren, som

hela tiden sagt att jag ska fortsätta gå

hur trött och orkeslös jag än känt mig,

det har säkert hela tiden varit min astma

som hindrat mig för att orka gå längre

sträckor där jag behövt stanna och vila

en liten stund för att sedan fortsätta

gå vidare

 

så det här med att jag skulle ha dålig

kondition, det tror jag inte på längre

nu gäller det att jag står på mig så att

jag får rätt behandling, kommer till

rätt läkare, jag ska inte behöva åka

till akuten varje gång jag känner av

ett astma anfall

 

 

anits 5 augusti 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-05 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med rätt medicin går det hålla det i shack, vet eftersom jag har en dotter som har astma. Hoppas du finner en bra läkare...
2012-08-09

  Michaela Dutius
Ingen läkare i världen - hur mycklet specialist han/hon än är .- vet bättre än vi själva....vi är experterna på vår egen kropp.
Det uttrycker du så skönt här i dikten
2012-08-08

  Bibbi VIP
Bra beslut.
2012-08-07

  Lars Hedlin
Kramar och glädje till dig!
2012-08-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, stå på dej så du får rätt hjälp...
Önskar dej en skön nattvila...
2012-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Har du Pulmicort och Bricanyl?
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP