Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNANS LJUS

 

när det i vardags livet

känns grått och trist

då söker jag efter hoppets

och ljusets stjärna

 

jag söker efter stjärnans

ljus och värme med hopp

att den ska visa mig på

den rätta vägen i vår kalla

och oroliga värld

 

när molnen tornar upp sig

och regnet vräker ner då

söker jag efter stjärnan

snart finns solen där sänder

sina varma strålar ner mot

mig

 

 

 

anits 5 augusti 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-05 23:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker och hoppingivande
2012-08-08

  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2012-08-07

  Anya VIP
En djupt budskap om hopp. Fint!
2012-08-07

    ej medlem längre
Fint!
2012-08-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man behöver ett ledljus...fint skrivet.
2012-08-06

  Lars Hedlin
En bra skriven text!
2012-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar i Petrus' andra brev om att vi ska akta på det profetiska Ordet som på ett ljus i en dyster vildmark till dess Morgonstjärnan går upp i våra hjärtan.
Den rättfärdiges stig är lik gryningens ljus som växer i klarhet till dess dagen nått sin höjd.
2012-08-06

  ULJO
FINT ATT HA NÅGOT ATT VÄNDA SIG TILL
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP