Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

170 centimeter

Jag söker min vän

i nattens mörkaste timme

söker efter den minsta

lilla ljus

som är hon

i mörkret.

Jag söker och jag söker

men finner henne inte.

Hon sa att hon skulle

lägga sig.

Men jag tänkte

att hon sa det

för att sen överaska mig

uti natten.

Jag söker

men finner inget!

Hur ska jag klara mig

ända tills i morgon,

jag saknar henne!

Hennes ansikte,

hennes kropp.

Ja hela hennes

170 centimeter kropp!

 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-06 01:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön beskrivning.
2012-08-08

  Chawa VIP
Vackert om saknad och längtan efter trygghet...
2012-08-07

    ej medlem längre
Vackert om saknad!
2012-08-06

    Issand. VIP
bra beskrivet av saknad
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP