Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en avstängningsknapp, eller?


Mobilen i vårt hjärta


Samhällets sammanbrott börjar vid
frukost-, lunch- och middagsbordet

Om vi ine ser
och snackar med varandra
utan sitter och fibblar
med vårt eget




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-06 10:57



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
jag har börjat lägga bort min mobil, det känns skönt!
2012-08-20

  mare VIP
Så tänkvärd, och sann !
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST