Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prövotiden!

Beslut som ska tas

Val som kommer ta ett tag

Vilken väg ska jag ta?

En prövotid kommer......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-06 11:08



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att korsa flera val för att göra ett slutligt beslut
Förhasta sig inte gå långsamt mjukt fram
Allt blir bra sinom tid......
2012-08-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här gäller bara
ett gå på finger-
toppskänslan hur
det känns i
maggropen
där är det
det rätta
svaret finns!
2012-08-06

  mare VIP
Vänta in...ditt hjärta vill tala..
2012-08-06

  NågonAnnans
Jobbigt dt kan vara med val... Att veta vad som är rätt eller fel för en själv.
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin