Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens dagg!

Jag samlar dagg i gryningen

Solen skiner i ängsbeströdd glänta

Min blottande nakenhet uppenbarar sig

Nuet och stillheten infinner sig

Jag ger mig hänsynslöst till Nuet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-06 11:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Flödar av sommar och livsglädje!
2012-08-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fånga det
innan flykten!
Precis så gör
en vis!
2012-08-09

  bittemi VIP
Livsbejakande! Härligt kunna ge sej hän i nuet !
2012-08-09

  Karina"Kia"
Naket vaket vakna ihop md morgondaggen när morgonen gryr..Njuta av livets absoluta härligheter
Naket vaket bjuda upp till en ny dag som ger styrkan till liv

Du skriver så jordnära bra

2012-08-07

  Karin Rosberg
vacker.......precis så ska det kännas........
2012-08-06

  mare VIP
Så fin !
2012-08-06

  NågonAnnans
Att bara få vara är underbart! Fint skrivet ...
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin