Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång över skärgården

vid horisonten flammar den

astronoma epiken

 

vi är i dess

andlösa skugga

 

skärvor av stjärnan

glittrar i stillhet under

måsropens glödande vithet

 

vi är vittnen till det

enorma undret

 

vi är saltviskningar

mellan solbränd hud




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-06 15:41



Bookmark and Share


    lenakarin
Bravo!
Spar för tredje stycket som är faktiskt,fantastiskt
2013-01-11

  Chawa VIP
Jag tackar både dig och solen - dig för dina fina hyllningsord - solen för dess existens som ger oss livsundret att skåda!
2012-08-12

  zallander
skön livshyllning med en filosofisk ton
2012-08-10

  Linda CH VIP
Gillar dina saltstänkta, vidunderliga ord.
2012-08-07

  cilax VIP
gillar ordet astronoma
2012-08-06

    ej medlem längre
Archi
pel
ago
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin