Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frisk idag


så skönt
så stilla
hel i hel
jag är feberfri

hösten puffar försiktigt
sensommaren i kanten

första fågelstrecket
flyger förbi
blombladen har fallit
fröna samlats in

min barfotafot
gömmer sig
in under låret
finner värme där

ödebryggan
som brukar
vara fåglarnas
är min för en stund









Fri vers av glasa VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-06 20:02



Bookmark and Share


  korpfjäder
som när solen tittar fram efter ett regnoväder!
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP