Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi som för oss tillsammans.


ord från höghus 6.

Jag skriver till dig.
Till läsare
interner
och föräldralediga.
Vi är alla samma
ogäppbara
osynliga och luktfria.

Vi har alla älskat
varandra,
oss!

Den varma vinden som lyfter
oss
låter oss leva
fyller oss med samma
gräppbara kärlek,
den som får mig att villja skriva,
till dig.
Som jag aldrig vet om.

Vi älskar här,
åtskillda,
på papprets matta yta.
Tills blicken lyfts
inför en ny vy
av det som för oss samman.

Vi som aldrig har träffat varandra.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 09:41



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En till dikt av dig som sticker ut, som går rakt igenom tid och rum - och som gör mig glad.
2012-10-15

  Drömfångare
En häftig tanke detta :)
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg