Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner över ett liv. Livet är föränderligt.


Septemberkväll 4:e den nittonde i raden


Det blåser i mitt sommarparasoll

vinden virvlande viskar

ord i mitt öra

hör ljudet av krafter jag inte rår på


För närmare nitton år sedan

var det kärleksregn över mig

efter dina slocknade ögon

inte speciellt svårt att förstå


Jag har en lättare kropp ibland

när du befriar mig från tunga bördor


Min tanke får större spelrum

när du är här och lyssnar

eller var du än befinner dig

säger vad som helst

något




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-04 23:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Läser längtan i dina ord...
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran