Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora mitt hjärta



Nyss förlorade jag mitt hjärta

i en vild vals med älvor och troll


Moder Jord var med vid bordet

och bevittnade det hela

blött o rött låg det där på golvet

stirrande utan ögon

sen trampade du på det

och jag kände livet rusa genom salar och förmak


Och en obeskrivlig smärta




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 252 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-07 10:01



Bookmark and Share


  Cammie
Strålande!
2012-08-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
en stark hjärtklaffig smärtofylld historia, men mycket snyggt packeterat
2012-08-11

  Rise Little One
Åh, vilken smärta!!!
2012-08-07

  Angelica Aeress
Riktigt vackert!
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran