Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets djävulskap behöver ingen ingress



Jag ska försöka att inte ringa dig



och inte skicka sms



inte höra av mig om mig och min tristess.













Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-07 10:33



Bookmark and Share


  Tarantaran
Kanske inte, men den finns någonstans ändå ;)
Det är litet härligt att inte göra det man skulle vilja mest; det håller önskan kvar.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran