Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallande höst


ett ensamt

trasigt
träd

vackert

men

utan
all grönska

tomrum

i livstid
bara

lite tid över

lyfter jag
på ramen

och

oh
jag hoppas

ser jag

skymten
av

inte vara ensam mer

och en tuss

trädkontakt
dememellan








Fri vers av glasa VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-07 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP