Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på en av mina tänkarbänkar


NÄR ORDEN FÖRSVINNER

 

när orden inte räcker till

så vet jag, att dom finns

någonstans inom mig

 

när orden inte räcker till

så vet du att jag sänder

mina tankar till dig

 

när orden inte räcker till

så vet jag att du finns

där någonstans i världen

 

när orden inte räcker till

så vet jag att du lyssnar

efter min röst

 

liksom jag lyssnar efter din

när orden inte räcker till

utan finns gömda någonstans

inom oss

 

anits 7 augusti 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-08-07 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bänk är en av trä så var din text med träig och intetsägande så ge bänken knuff i stjärten så du sitter som en fin dame
2012-08-14

  ULJO
Fin bänk du har för rofyllda tankar
2012-08-14

    maija tuori

Jag tycker mycket om din text, härligt skaldat.
2012-08-08

  Anya VIP
Härligt tänk från både bänk och poesi.
2012-08-08

  Ljusletaren
Känslor som bär ... fint ordat!

/kram
2012-08-08

  Michaela Dutius
Orden är så viktiga-tankarna likaså
du är en av dem som detta kan förstå
2012-08-08

    ej medlem längre
Javisst finns orden, ty de fanns i begynnelsen!
2012-08-08

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker mycket om dina ord här...jag känner igen mej och håller verkligen med dej. Bokmärker denna text. Så fin...
2012-08-07

  Eva Helene VIP
Ja, ibland får man bara vila lugnt i förtröstan. Fint!
2012-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Och det är därför tungotalet är så bra. Ibland räcker svenskan inte till.
2012-08-07

  Bibbi VIP
Underbart ljuvlig text.
2012-08-07

  Marja-Liisa Koski VIP
Nu förstår jag tänkarbänkars värde!
Kram!
ML
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP