Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte tänka mig ett liv utan dig

Tanken på att du skulle dö, den tar kål på mig.
Tar tag i mitt hjärta och sliter det itu.
För utan dig känns allt så hopplöst.
Utan dig känns mitt liv plötsligt så meningslöst.

Det är dig jag vill se varje morgon.
Det är dig jag vill somna intill.
Det är dig jag vill älska nu och för evigt.

För utan dig är jag som en himmel utan stjärnor.
Utan dig existerar inte mitt leende.




Fri vers av thereseonaland
Läst 349 gånger
Publicerad 2012-08-07 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thereseonaland
thereseonaland