Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ond spiral

När jag inte längre kan se det andra ser.
När jag inte längre orkar med mitt liv.
Då det blir för tufft att möta min egen spegelbild.
Då jag gråter så att det smärtar i mitt bröst.

Då är nu och jag kan inte fly.
Jag orkar inte springa för mitt liv.
Jag orkar inte kämpa för att leva.




Fri vers av thereseonaland
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-29 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thereseonaland
thereseonaland