Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar aldrig slut

Alla onda tankar kommer ifatt mig. Jag kan inte sluta tänka.
Tankarna bara snurrar runt, runt och runt. De hittar aldrig ut.
Tankarna skadar mig. Jag blir trött. Jag blir arg. Jag blir ledsen.
Vad jag än gör tycks inget hjälpa för jag är livrädd.
Livrädd för att mista dig.

Jag tror att jag långsamt försvinner ut i intet.
Jag tror inte att du vill ha mig.
Jag vill så mycket, men inget går igenom.
Jag vill så mycket, men det kommer alltid nya saker att oroa sig för.

Jag har aldrig varit omtyckt bland killar.
Jag har aldrig varit snygg. Aldrig varit söt. Aldrig varit vacker.
Jag har aldrig uppfattat mig själv som något bra.
Jag håller på att äta upp mig själv, långsamt men säkert inifrån.
Och det svartnar för ögonen för varje minut som går.




Fri vers av thereseonaland
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-24 15:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Svart som natten.
Önskar att ljuset kommer!
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

thereseonaland
thereseonaland