Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Jag tänker på dig ibland.
Men inte på samma sätt som förut.

Jag tänker på dig ibland.
Jag tänker på dig i din lägenhet, hemma och på sjukhuset.
Ja, alla möjliga ställen som jag minns att du har varit på.

Jag saknar dig ibland.
När jag tänker på den dagen.
Jag grät, jag sjöng och jag log.
Alla möjliga känslor.
Det var så konstigt hur lycklig jag var efteråt.
Men samtidigt kände jag ett tomrum.

Jag drömmer om dig ibland.
Det känns så verkligt och jag vill gråta igen.

Nu är du borta.
Det har gått över ett halvår men jag känner fortfarande din närhet.

Jag saknar dig farfar.




Fri vers av thereseonaland
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-07 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thereseonaland
thereseonaland