Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet vem du är!


Bilder av dig

Jag såg en kvinna

som jag tror

att du liknar.

Lika skön

att se på

som jag ser på dig.

 

Då under den stunden

föddes längtan

igen efter dig

Längtan

att se dig

som du är

på bilder jag sett.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-08 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP