Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från slott till koja

I nattens sena timme

framträder hon

som nattens drottning.

Inte med mantel och krona

utan i silverglänsande linne

som gör henne

mer naken än klädd.

 

Hon skrider fram

genom slottets alla salar,

genom gemak

och antichambre

För att komma

till en enkel medborgare

i hans koja i skogen.

 

Alldeles utanför

slottets murar.

Men närmare skogen

och älven där bortom.

 

Där i kojan i skogen

faller all klädsel

och avslöjar två kroppar

nakna för att njuta

varandras dofter.

Smeka varandras

lena hud.

 

De möts där

för att rida fram

i stilla skritt

under sin kärleksakt.

Innan gryningen då hon måste

vara tillbaka i sitt slott.

Har det fullständigt njutit

det otroliga.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-09 00:17



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Så kärleksfullt!
2012-08-09

    ej medlem längre
Åh, sagolikt vackert skrivet..
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP