Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här skulle jag vilja sitta se ut över vattnet


MORGONDAGEN

 

 

 

jag sitter här tänker på morgondagen

men är ännu kvar i dagen som nyss

har flytt

 

jag vill ha en bättre dag, en dag där

jag kan gå ut ta en promenad, utan

att slippa skynda mig in för att regnet

börjar vräka ner

 

eller att alla börjar klippa sina gräsmattor

nyklippt gräs som doftar så gott, men som

tyvärr inte alla tål

 

nu sitter jag här längtar efter en tidig

morgonpromenad, hoppas att vädret

är snällt mot mig och att min önskan

går i uppfyllelse

 

 

anits 9 augusti 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-09 00:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas du fick det du önskade...
2012-08-09

  Ljusletaren
Hoppas att du fick din morgon idag?!?!
Så otroligt vacker tavla ... är det din?

/kram
2012-08-09

  poetryGirl
jag önskar du får en fin augustidag
2012-08-09

    ej medlem längre
Vad kan inte morgondagen ha i sitt sköte...
2012-08-09

  Bibbi VIP
Hoppas Din önskan går i uppfyllelse.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP