Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En promenad med förhinder

 

med en sol som visade sig från

sin allra bästa sida, hade jag fått

på mig mina vandringskängor, det

jag behövde ha med mig stoppade

jag i min jackficka

 

så tog jag stavarna öppnade dörren

och gick ut i trapphuset, där doftade

det av parfym som var så stark, jag

skyndade mig låsa dörren och gå ut

tyvärr kände jag direkt av det som  

vissa människor tycker luktar så gott

 

som jag längtat efter att kunna gå ut

ta en promenad, så började jag gå

kände snart att det inte skulle bli den

promenad jag tänkt mig, jag kom ändå

ut gick en lite runda fick stanna och ta

medicin ett par gånger

 

i morgon ringer jag hyresvärden, ber om

att han eller jag sätter upp en lapp, där

det står, tänk på allergiker när du vill

lukta gott, det är många som inte tål

dessa dofter  

 

anits 9 augusti 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-09 18:33



Bookmark and Share


  arja savela
Konstigt nog tål jag parfyr Celine Dion, annars tror jag att jag dör av doften
2012-08-10

  ULJO
Ja sådant måste man tänka på, alla gillar inte starka dofter.
2012-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
Vi har en sådan lapp på mitt jobb. Tyvärr är det ändå en del som inte bryr sej...
2012-08-09

    Yarissa
Viktigt budskap
2012-08-09

  Bibbi VIP
Så tanklösa människor kan vara.
2012-08-09

  Eva Helene VIP
Så obetänksamt, onödigt och dumt! Ja, ring hyresvärden!
2012-08-09

    ej medlem längre
Oj va synd! Ha det gott Stina!
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP