Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henne som är

När jag ser henne

fylls jag av energi

energi att älska henne,

fullt ut.

 

Hon är skimret i mina ögon

min kraft

som fyller mig med liv.

 

Hon följer mig

i dröm och fantasi.

Men i verkligheten

är hon ouppnåelig.

 

Någon som bara finns.

Men jag villa ropa,

att jag älskar henne!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-09 20:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och kärleksfullt
skriver du här
2012-08-10

  Chawa VIP
Så fint och kärleksvackert!
2012-08-09

  Maj-Lis VIP
Hon måste vara unik din drömkvinna...ropa ut din kärlek
2012-08-09

    ej medlem längre
Ja, se den kärleken!
2012-08-09

  alvan
Ljuvligt ömma är dina rader och din önskan stark.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP