Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Det susar i träden
En dag i solens tecken har ändat
Grönska, ljus, vattnets glitter
Har förhöjt sinnet

Intrycken samlas i minnesbanken
För att tas fram vid mörkare tider

Ljuset inger hopp
I det kommande mörkret

Det är härligt med nyanser....




Fri vers av AA VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-09 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP