Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågesfint


jag viskar morgonen i ditt öra
och kärleken intill ditt bröst

din arm mjukt omkring mig
din nästipp mot min kind

känner du?

mina fingertoppars sagor

för

inga fågelungar sover och
inga igelkottar ligger vakna

dagen är allt för vacker
cirkusen har slagit upp sitt tält

och

regnbågen föll ner i min hand

i natt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 224 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-08-10 09:38



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så sköna ord
2012-08-15

    Coromant
"min fingertoppars sagor"... Så vackert du skriver!
2012-08-10

  Nils Teodor VIP
Härligt vacker
2012-08-10

  Peter Stjerngrim VIP
Ett underbart vackert flöde som förmedlar en verklig innebörd och mening
vilken når ända fram och berör ... så som bara du gör ...
2012-08-10

    ej medlem längre
Bravissimo
2012-08-10

  Tarantaran
Så vackert du skriver!!!
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP