Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll käften!

Berätta inte för mig hur det är
att besöka helvetet
Jag har redan varit där
flertalet gånger

Förklara inte för mig hur det är att
vara utsatt för feghetens ondska
Det vet jag redan mer än väl

Moralisera inte för mig
om att jag bör vara si eller så
när du själv är krossad
av livet

Klarlägg inte för mig hur
det är att leva
när du inte själv varit med om
hälften

Håll käften om du inte har
något vettigt att komma med
Spela inga spel med mig
Jag slösar inte mer av min tid




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-10 18:08



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Déjà vu av den lite mindre trevliga sorten, vad jag menar är att jag känner igen känslan och den är inte rolig att tampas med...
2013-06-28

  Jack E. Gladh VIP
Änglarna rodnar.
2012-08-23

  Änglaögon
Gillar!
2012-08-17

  Peter G VIP
mycket ilska här, knappt att jag vågar kommentera! ;)

en klok vän sa till mig att ilska kan vara bra om man lyckas använda sig av den på ett konstruktivt sätt, den kan ge kraft att orka ta sig igenom det som är jobbigt eller kanske att komma tillbaka starkare!
2012-08-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
så skall det låta!
pondus är bra
2012-08-13

  M M Mannheim VIP
Det här är poesi som man verkligen känner är en som verkligen har upplevt det som skrivs. Verkligen bra vännen Magica!
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP