Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Fredag 10 augusti 2012

 

 

en solig morgon blir snart mulen

värmen ser ut att dröja denna

morgon, några droppar regn och

snart är solen tillbaka

 

jag ser ut genom fönstret, tänker

på vad dagen har att erbjuda mig

känner mig orolig och ledsen

 

solen som lyser så vackert in genom

fönstret, gör att allt blir så ljust och

skönt, tyvärr syns alla dammråttor

som samlats både här och där, nu

när jag inte orkat göra allt det som

jag brukar göra, vad gör det, det är

huvudsaken om jag kan börja må

lite bättre

 

sitter och bläddrar i tidningen det finns

så mycket elände i världen, inte så

konstigt när människor som står nära

varandra inte kan hålla sams

 

jag ser så mycket när jag ser ut genom

fönstret sena kvällar, undrar hur dom

tänker, som gapar, skriker, spottar

och skriker fula ord efter varandra

 

mitt kaffe är urdrucket, korsordet nästan

löst, en morgon nästan som alla andra

morgnar är snart slut, förmiddagen tar

sin början, regnet slår mot marken, trots

att solen lyser så vackert och försöker

ge mig lite glädje i mig

 

 

anits 10 augusti 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-10 18:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
1 Joh 5:19
2012-08-11

  Eva Helene VIP
Fin text!
Läste härom dagen på ett kort: Dammtussarna i hörnen är änglarnas tofflor.

2012-08-10

    ej medlem längre
De som bråkar å skriker å mobbar är olyckliga sökare som inte har hittat....å så har många det i vårt land! Kristi frid! Fint berättat!
2012-08-10

  Anya VIP
En sann här och nu stund. Fint skildrad!
2012-08-10

  M M Mannheim VIP
Du skriver en så härlig almanckspoesi! Du det där med dammråttor...tänk på att man säger att dammfritt hem...är inte en lyckligt hem!
2012-08-10

    Yarissa
Fint beskrivet
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP