Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer för mycket skit med barnen, jag går sönder av att tänka på att en del barn far så illa.


Moder Jord, alla jordens barn är våra barn

Mitt hjärta blöder för barnen
Barnen vars liv levs i skuggan av mörkret
Mörkret som kväver ljuset i deras vackra ögon
Ögon som tåras och själar som går vilse
Vilse i början av livet
Livet som ska vara så vackert
Vackra barn ni som ska skratta
Skratta och obekymrat leva och blomma
Blommor som vissnar alldeles för tidigt
För tidigt rycks upp ur jorden
Jordens små änglar mitt hjärta blöder för er




Fri vers av VildÄngel
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-11 00:30



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Ett så viktigt budskap du förmedlar i din dikt. Berörande vacker.
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel