Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på min tänkarbänk vid ån


Luften jag andas

 

luften känns tung

det är svårt att andas

jag får nästan inget syre

det känns som om jag

vandrar mellan

liv och död

 

 

anits 11 augusti 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-11 13:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Svårt att drabbas av detta - och fint beskrivet!
2012-08-16

  Bibbi VIP
Hälsokram!
2012-08-13

  aol
känner igen ångesten, kan bara krama skydda dej så gott jag kan,
2012-08-12

  Eva Helene VIP
Vilken otäck känsla - väl beskriven!
2012-08-12

  Christine Sabel
Kan kännas så när man mår dåligt psykiskt eller att man mår illa som man skulle spy, så behöver man egentligen gråta. Men det kunde också vara åska i luften?
2012-08-11

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=DGOdCuR4wZw

"Jag vill inte kvävas av luften jag andas."

Är det parfymallergin som slår till?

2012-08-11

    ej medlem längre
tillönskar förtröstan
2012-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Du finns i mina tankar...
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP