Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


hur gångna år föder tid




i fjol;

liknas vid maskrosor
en sen höst
och kalhuggna stjärnfall skar
mot din blottade
hjässa


trodde inbillat blind;
du har länder sju
olika språk

men två tappade
speglar på nacken
ramar in
frånslitna koppel




Fri vers av Maria Bjuhr
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-02-07 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Bjuhr
Maria Bjuhr