Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en tonårsdotters behov av att ibland vara liten och hållas om av sin mamma


Den vackra



Den vackra hon står i dörren och ser på mig

hon med hela framtiden i sin hand

hon vet precis vad hon vill bli

inget fel på hennes förmågor heller

hopplöst letar hon ändå ibland


Jag bekräftar;

- Jag finns här

- Jag ser henne.


Utan sin urkraft

söker hon mig

om och om igen


Alla har sina svagheter

och alla glänser ibland

men just nu vill hon bara att jag ska hålla om henne.







Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 240 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-11 17:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ömmande fin från urkraft till medkraft
2012-08-13

    HildaLa
Mycket fin text. Ibland kan en enkel omfamning räcka väldigt långt.
2012-08-11

  Johan Bergstjärna VIP
Frågar mej, hur många tonårspojkar blir omhållna så... jag blev det inte.

Jättefin text!
2012-08-11

  Bibbi VIP
Ljuvlig text.
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran