Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömtillstånd

Hur verklig är kärleken

eller

är det bara ett drömtillstånd.

 

Plötsligt drabbas jag av den

som ett skimmer

som kommer över mig.

 

Så blir livet

som varit en verklighet

en dröm där jag vandrar fram.

 

Med henne

som jag mötte

en vårdagskväll i april.

 

Jag var kär!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-12 00:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-16

    ej medlem längre
Härligt tillstånd..
2012-08-12

  Chawa VIP
Fint och ömt om det vackra minnet!
2012-08-12

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
2012-08-12

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma" skaldade någon...
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP