Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollad av kärlek

Förtrollad av kärleken

är jag

hon bara fanns där!

 

Jag mötte henne

vid skogsbrynet

Skulle jag vara yngre

skulle jag bära henne

i mina armar.

 

Men nu hade kärleken

drabbat mig

på åldern höst.

 

Så jag tog henne i handen

och hon följde

villigt med mig

 

In i den skyddande skogen

för att finna en plats

där vi ensamma ville vara.

 

Där inne vid en liten skogstjärn

fann vi vårt kärleksparadis.

 

Där undersökte vi våra kroppar

som om vi var nyfikna

tonårsförälskade.

 

Vi försökte finna varandras

dragningspunkter.

Provade med kyssar och smek

hitta varandras känslopunkter.

 

För att därifrån

försvinna in i älskogs

förtrollande värld.

 

Vi var båda erfarna vuxna

men betedde oss

som en ungdomsförälskade.

 

Men vi fann vägen

till lyckans land

långt borta från den skog

där vi sökte vår kärleksplats.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-12 00:41



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Kärleksfullt och fint...
2012-08-12

  alvan
Härligt och vackert du berättar!
2012-08-12

  anits VIP
Mycket berörande och vackert skaldat
2012-08-12

  Bibbi VIP
Störtskön.
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP