Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smycka dig men var rädd om mig


Spara mig



Spara mig

och mina drömmar

i en ask bland pärlor och silverlås



Lägg mig ned

i tryggt förvar

brevid din nyckel och mammas medaljong



Spara mig

din juvel

din ögonsten

så jag inte nöts ut.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 266 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-12 02:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar och berörande ...

Tack ...
2012-08-23

  Michaela Dutius
En nästan lite drömmande text...som jag tycker mycket om!
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran