Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Hon läser det här tror jag att hon vet att det är Hon.


Smygande känsla

Det smyger på

bara kommer

en känsla av lycka.

Ser för mitt inre

först ett ansikte

sedan allt som är  Hon!

Är det hon som väcker mig

som ger känslan av lycka?

Livet är fullt av frågor

och jag söker svaren.

Jag tar fram en bild av henne

som jag tror att det är.

Då händer det

som först smög sig på!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-12 13:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2012-08-14

  anits VIP
Underbart
2012-08-13

  walborg
Kärleken vet
2012-08-13

  Gisela Nordell
Härligt!
2012-08-12

  Pirjo VIP
kul !
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP